Botox and Bubbles

Ovo nije još jedna priča o ljepoti…

Ovo je priča o iskustvu, znanju, prijateljstvu, kreativnosti i najljepšoj zemlji na svijetu – Hrvatskoj, naravno.

Prije nešto manje od 30 godina sjele smo zajedno u klupu i od tada postale nerazdvojne. Moja Cobra (nije kobra nego braco po šatri), punim imenom – Dr. Sandra Cvetković Glazer, ubrzo će postati i specijalist anesteziologije.

Da Cobra, ne brini, riješit ćeš i TAJ ispit, kao i svaki drugi koji sam od tebe prepisivala 😉

cob ai ja

Ne, ja nisam kao ona završila medicinu, mene je škola odvela u jednom posve drugom smjeru – novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, gdje sam diplomirala na temi „Utjecaj reklama u medijima“. Već se po tome dalo zaključiti kako je marketing uz PR / odnose s javnošću – moj poziv, a danas moje zvanje i zanimanje.

Kako u životu ništa nije slučajno, tako ni položen državni ispit za Voditelja turističke poslovnice na Vernu tijekom mog „boravka“ u Superbrandsu (Nezavisni autoritet za brending koji djeluje u 90 zemalja svijeta), nije bio na odmet. Isti me, zajedno s mojim kreativnim rješenjima doveo do Atlasa – najveće turističke agencije u Hrvatskoj, gdje ću ubrzo proslaviti 6. rođendan.

IMG_2471_Dora_Hrkac_1atlas.hr / atlas-croatia.com

Osim što sam se zaljubila u turizam kao branšu, jer su putovanja moja najveća ljubav, sjedeći u jednoj novoj „klupi“, imala sam priliku upoznati divne, talentirane i sposobne ljude koji su dijelili jednaku strast prema svome poslu kao i ja.

Jedna od njih bila je Lucija Kraljičković, koja se u Atlasu bavila akvizicijom inozemnih tržišta, a danas je ponosna vlasnica TREATIGOagencije za zdravstveni turizam.

cure
Luciju sam srela prije nešto više od godinu dana, veselu i nasmijanu kada mi je rekla da pokreće svoj biznis. WOW, pomislih, da barem ja imam muda za to… S obzirom da se sada bavi akvizicijom stomatologa i liječnika iz Hrvatske i regije, zbog čije će znatno povoljnije prakse u odnosu na inozemstvo mnogi stranci doći u Hrvatsku na tretmane – te tako spojiti ugodno s korisnim, preporučila sam joj da se javi doktorici Glazer – mojoj Cobri s početka priče…

Lucka i ja.jpg

Njih dvije su se već primile posla na Cobrinim Plitvicama, gdje se dr. Glazer također bavi turizmom zajedno sa svojom obitelji, kada sam ja upala u priču. Priču o ESTETSKOJ MEDICINI, koja je kako se čini zaludila cijeli svijet, pa tako i moju Cobru.

Uz specijalistički ispit, brojne obveze kao liječnika u Vinogradskoj bolnici, doktorat te pomoć roditeljima na Plitvicama, ubrzo je i sama našla petlje te otvorila vlastitu kliniku pod imenom

Facial Aesthetic Phi.
„Pikice“ voli skoro više i od Lovre – njezinog dugogodišnjeg partnera s kojim živi i radi, pa će vam prema dogovoru vrlo rado uštrcati botox, filerima „izbrisati“ podočnjake ili vas riješiti nezahvalnog tena neinvazivnim metodama koje su zamijenile „nož“ i odlazak u salu gdje vas moraju uspavati kako biste sutradan postali „bolja verzija sebe“.

 

slika br 13

HVALA 1
Formulu za bolju verziju sebe, tebe, mene, zna i dr. Nikola Milojević – prvo ime estetske medicine u Hrvatskoj. Osim iskustva i ugleda stečenog radom u Velikoj Britaniji, prvi uvodi i primjenjuje mnoge nove tretmane, dostupne u Poliklinici Milojević, jednoj od najmodernijih anti-aging klinika u ovom dijelu Europe.

Poliklinika-Milojević_Dr.-Nikola-Milojević-1-1
Cobra ga je upoznala tijekom jednog kongresa kada su razmijenili nove ideje koje je želio predstaviti na vlastitom Kongresu estetske medicine, održanog ovog vikenda u Dubrovnik Palace hotelu, gdje se okupila crème de la crème estetske medicine.

slider_congress

sandr ai dr.nick
Malo je reći da sam još pod dojmom, jer ako stavim na stranu obožavani mi Dubrovnik, vrhunsku organizaciju i tehničke uvjete Hotela Dubrovnik Palace, uvertira dr.Milojevića prilikom pozdravnog govora vjerujem nije samo mene ostavila bez daha.

I dok bi svatko očekivao da će takav kongres započeti s temom zbog koje su se svi okupili, on ju je odlučio započeti s pričom o njegovoj, mojoj, lijepoj NAŠOJ… HRvatskoj!

Naježeni svi, od prvog do zadnjeg reda, prisjećajući se s nostalgijom uspjeha naših Vatrenih na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu, uživali smo u prizorima Domovine u koju se ovaj estetski virtuoz s ponosom vratio iz Velike Britanije, na opću radost Hrvatica željnih besprijekornog izgleda.

 


Na ovakvoj promociji Hrvatske pozavidjele bi mu i turističke zajednice, jer jedno je ispričati priču kako je lijepa, a drugo prenijeti doživljaj i emociju koje su esencija ove zemlje.

A onda je na scenu stupio #millenials trio, pod čijom su palicom liječnici i stomatolozi iz svih dijelova svijeta imali priliku čuti predavanje na temu „The power of millenials – doctors, patients, travellers“, tijekom kojeg smo Sandra, Lucija i moja malenkost željele predstaviti ideju o povezivanju triju različitih branši – estetske medicine, marketinga i zdravstvenog turizma te benefite istih o kojima ću tek pisati…
za sve one koji nisu imali prilike čuti ove senzacionalne ideje 😉

millenialsice

20181020_161334Dr. Sandra Cvetković Glazer, Facial Aesthetic Phi
20181020_163012
Dora Hrkač, PR & Marketing Manager
20181020_164912
Lucija Kraljičković, Founder of Treatigo

 

Ovom prilikom želim se prije svega zahvaliti mojoj Cobri – dr. Sandri Cvetković Glazer koja je oduvijek vjerovala u mene i moj potencijal (ali i svim do sad učinjenim tretmanima zbog kojih sam sad i nešto češće u njezinoj ulici 😉 ), Luciji Kraljičković na inspiraciji za sve ideje koje ćemo tek realizirati zajedničkim snagama i pojedinačno – dijeleći istu strast prema turizmu te Dr. Nikoli Milojeviću, koji je prepoznao vrijednost naših ideja, ključnih za razvijanje u svim segmentima poslovanja, pa tako i estetskoj medicini.

Dr. Nick and me bwDr.Nikola Milojević & Dora Hrkač

ps. Koga sam sve imala prilike upoznati i intervjuirati te kakvi su nam sve tretmani na raspolaganju u Hrvatskoj i inozemstvu – donosim vam u sljedećoj kolumni, jer sigurno se pitate gdje su mjehurići u cijeloj ovoj priči 😉

#staytuned #tamcongress2018

Ostavite komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s